Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2010 21:50 - НИКОГА не се предавай!
Автор: nikity666 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1885 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 26.10.2010 12:38


Все по-често срещам в интернет различни истории на млади хора, които нямат приятели или приятелки, не работят желаната работа и т.н. Хора има едно правило в живота САМО едно, което се отнася за всички сфери на вашия живот и то е: НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ПРЕД ТРУДНОСТИТЕ! Всички преуспели хора ще ви го кажат, всеки път, когато ти откажат желаната работа, опитвай отново и отново! Знаете ли как е започнал кариерата си Силвестър Сталоун?         Ще ви кажа в началото отзивите за Силвестър Сталоун били толкова лоши, че даже му било трудно да си намери агент, който да го представлява. В края на краищата той решил да напише собствен сценарий, в който да играе главна роля. Изпратил своя ръкопис на всякакви кинопродуценти, но те един след друг му го връщали с отказ. Това не го спряло. Той упорито издирвал нови и нови адреси на кинопродуценти, докато накрая една компания не се съгласила да заснеме филма му. Поставили му обаче едно условие- главната роля да се играе от друг. Сталоун тогава много се нуждаел от пари, но не отстъпил от исканията си и настоявал за своето, докато в края на краищата компанията не се съгласила и той получил главната роля във филма "Роки". Така филм, от който се отказали много компании, спечелил "Оскар" като най-добър филм. Така че успехът на Сталоун, както се вижда, не е свързан толкова с неговия талант, колкото с неговото упорство. Силата на упоритостта ще ви издигне до върха!
Живеете в малък град, нямате приятели и не можете да се намерите приятелка, нямате пари? Това не е пречка да станете човека, който искате да бъдете, а само извинение за пред Вас! Разберете, че със самоирония и жалване няма да станат нещата! Искате това да се промени? Ами добре, предприемете някакви действия за да започне тази промяна! Отидете в някой по-голям град, намерете си работа, запишете се на някакви курсове или си намерете хоби все неща, с които ще можете да се движите сред хора и следователно да намирате нови приятели! Излизайте, забавлявайте се не си мислете, че жените ще почукат сами на вратата, Вие трябва да предприемете първите стъпки! Имайте високо мнение за себе си и не позволявайте на другите да ви тъпчат по-какъвто и да е било начин. И най-важното всеки неуспех трябва да ви ентусиязира да продължите напред, БЪДЕТЕ УПОРИТИ ПО ДЯВОЛИТЕ! С какво ви превъзхождат другите хора, които излизат с големи компании и имат красиви приятелки/жени? Аз ще ви кажа С НИЩО! Напротив сигурен съм че вие сте хиляди пъти по-умни и по-добри от тях. Просто променете начина си на мислене, докато си казвате "Аз съм нещастник", "Никой не ме обича", "Аз съм некадърник" Вие ще бъдете такива! Започнете да мислите за себе си в положителен начин, щом чете в момента тази статия, то Вие вече сте направили първата крачка към промяната, а именно осъзнавате, че имате проблем и сега остава да го решите!
Нищо в света не може да замени упорството. Него не може да го замени дори таланта- нищо не можеш да видиш така често, както таланлив неудачник. Него не може да го замени и гениалността - непризнатите гении вече са пословични. Едното образование също е недостатъчно - пълно е с неуспяли хора с образование. Само упорството и решимостта са всесилни.
Една от най-важните разлики между този, който има успех- бил той изразен в богатство или във заемане на водещо положение в своята област- и неудачника се състои в това, че преуспяващите хора проявяват упорство и никога не се предават. Дори когато се сблъскват с неприятности или откази, те никога не отстъпват. Знаят какво искат и продължават да преследват своята цел, докато не я постигнат. Много от тези, които са придобили най-голям успех в продължение на цялата човешка история, не биха могли да направят това, ако не са проявявали упорство.
На Томас Едисон, един от най-удачните изобретатели на всички времена,
му се наложило да направи повече от 10 000 отделни опита, преди да изобрети първата в света електрическа лампа. Ако той не е проявил упорство, може би и до ден днешен ние нямаше да имаме електрическо осветление.

Ще ви дам още един пример от историята,
представете си млад човек, който желае да стане велик държавник. Независимо от всичките му усилия на 32 години той е изправен пред пълен банкрут. Когато навършва 35, умира жената, която той е обичал от детството си и за година напред преживял нервен срив. В следващите години той търпи поражение избор след избор. Кога той е длъжен да се откаже от своите опити?
Човекът, за който разказвам е Авраам Линкълн.(станал президент през 1860)

Надявам се, да съм Ви помогнал и запомнете, чрез самосъжаление няма да постигнете НИЩО! Стегнете се и докажете на всички, че Вие можете да постигнете всичко, което желаете единственото, което се иска от вас е да бъдете УПОРИТИ и СИЛНИ. Това не ви го казвам само за да ви надъхам, но и да ви покажа че именно това е ключа към успеха! Начини да станете богати, да имате приятели и жени, ВИНАГИ ИМА просто Вие трябва да ги откриете! УСПЕХ!


http://vbox7.com/play:d989af3c
 


Тагове:   успех,   търпение,


Гласувай:
3


Вълнообразно



1. nikity666 - За разлика от Вас, може би, аз поз...
22.10.2010 18:29
nalik написа:
За разлика от Вас, може би, аз познавам доста подобни млади хора, а и аз също съм такъв. Така че смятам, че говоря от позицията на "опита", така да се каже.

Тези млади хора може и да са затворени и необщителни, но не са глупави. Те много добре знаят какво трябва да направят, за да са във вихрушката на живота, а не там, където се намират. Така че да им се говори като на деца е некакси несериозно, не мислите ли? Те знаят какво трябва да направят, просто са неспособни да го направят. Защото навиците им са твърде вкоренени и имат много здрави вътрешни спирачки, които ги възпират да направят нещо различно с живота си.

Да, доста голяма част от тях се развиват, но това е поради факта, че живота, искат не искат, ги бута напред и ако не направят нещо със себе си ще се окажат в немилост за нула време. И то тяхното развитие не е като на обикновените хора, те се развиват избивайки комплексите си. Напълно нормално е, след като човек е толкова сбъркан, дори развитието му да не е развитие като на другите.

Тези затворени хора никога не се променят истински и коренно. Независимо дали четат надъхващо текстче в нета, или ходят на психиатър. А тези, които се променят, никога не са били затворени наистина, просто само така са изглеждали. ;)

Човек не се променя, променят се обстоятелствата около него и той реагира по типичен за него самия начин на тях.


В тотална грешка си! Човек винаги може да се промени и то коренно! Просто трябва да осъзнаят къде точно се корени проблема за тяхното нещастие!
цитирай
2. morpheus201 - Само едно допълнение!
12.11.2010 16:28
Когато попитали Едисон за провалите му да направи електричексата крушка, той отвърнал, че това не са провали, а просто е открил 10 000 начина по които не може да се направи електрическа крушка! :)

Иначе поста е интересен, съдържа полезна информация, поздравления за труда Ви!

Лек ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikity666
Категория: Лични дневници
Прочетен: 10300
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031